CHEMIA ŻYWNOŚCI TOM 1 /2 KOMPLET
- Wydawca: PWN
- Rok wydania: 2017
- Wydanie: I
- Ilość stron: 802
- Oprawa: miękka
- ISBN: 978-83-01-19634-9
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 176,90 zł
W komplecie taniej!
Na komplet składają się książki:
"Chemia żywności Tom 1 Głowne składniki żywności"
oraz
"Chemia żywności Tom 2 Biologiczne właściwości składników żywności"
Jest to nowe wydanie popularnych podręczników wydawanych wcześniej przez wydawnictwo WNT w trzech tomach.
Badania laboratoryjne stanowią fundament nowoczesnej diagnostyki medycznej i naukowej,...
czytaj więcejWitamina B12, znana również jako kobalamina, jest jednym z kluczowych składników...
czytaj więcejW tym artykule przyjrzymy się bliżej, czym dokładnie jest morfologia krwi, jakie...
czytaj więcejKiedy zdrowie stało się jednym z najważniejszych priorytetów dla wielu osób,...
czytaj więcejFosfataza alkaliczna to enzym, który odgrywa kluczową rolę w wielu procesach biologicznych....
czytaj więcejBadania krwi odgrywają kluczową rolę w nowoczesnej medycynie, służąc zarówno...
czytaj więcej