GOTUJ ZDROWO KUCHNIA DIETETYCZNA
- Wydawca: Arti
- Rok wydania: 2015
- Wydanie: I
- Ilość stron: 184
- Oprawa: twarda
- ISBN: 978-83-7740-382-2
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 30,60 zł
Oddajemy w Wasze ręce rodzaj encyklopedii najzdrowszych produktów, które warto włączyć do swojej diety. Są to przede wszystkim warzywa i owoce, a także produkty zbożowe, między innymi kasze, orkisz i płatki owsiane. Nie zapomnieliśmy też o rybach, zwłaszcza morskich, jak łosoś czy śledź, które ze względu na bogactwo kwasów omega-3 powinny pojawiać się na naszych stołach co najmniej dwa razy w tygodniu.
Smacznego !!!
Dowiedz się jakie suplementy diety mogą wesprzeć spalanie tkanki tłuszczowej
czytaj więcejDowiedz się czym są suplementy diety i poznaj ich działanie.
czytaj więcejKwasy tłuszczowe omega-3 to rodzaj wielonienasyconych tłuszczów. Są one niezbędne...
czytaj więcejZespół jelita drażliwego jest przewlekłą chorobą przewodu pokarmowego o charakterze...
czytaj więcejWitaminy rozpuszczalne w tłuszczach – A, D, E i K są niezbędnymi składnikami...
czytaj więcejWitaminy rozpuszczalne w tłuszczach stanowią prymarną grupę substancji odżywczych,...
czytaj więcejDowiedz się czym jest zdrowe odchudzanie i poznaj zasady bezpiecznej redukcji masy...
czytaj więcejBadania krwi odgrywają kluczową rolę w nowoczesnej medycynie, służąc zarówno...
czytaj więcej