• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
G-nowoczesne-zasady-odzywiania-w-praktyce_12512_150x190

NOWOCZESNE ZASADY ODŻYWIANIA W PRAKTYCE

  • Wydawca: Galaktyka
  • Rok wydania: 2014
  • Wydanie: I
  • Ilość stron: 272
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-7579-298-0
 
35,00 zł
31,50 zł 31,50 zł PLN 1
Dostawa od 9.90 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 250zł
nakład wyczerpany - produkt niedostępny u wydawcy

Opis

Książka LeAnne ma pomóc w przygotowywaniu szybkich i wartościowych posiłków po całym dniu pracy.
Dania, które można przyrządzić dzięki tej książce kucharskiej,, nie zawierają olejów i innych tłuszczów przetworzonych. Leanne używa również bardzo niewielkich ilości soli i minimalnych ilości substancji słodzących. Wielu osobom trudno zrozumieć i zaakceptować zasadę eliminacji olejów i tłuszczów z diety. Badania naukowe wskazują jednak, że powinniśmy unikać tłuszczów dodawanaych, zwłaszcza w przypadku podwyższonego ryzyka chorób zwyrodnieniowych lub po zdiagnozowaniu takiej choroby (np. choroby serca, nowotworu, cukrzycy i innych zaburzeń metabolicznych czy otyłości).

Spis treści

Wstęp
Chleby i babeczki
Dania śniadaniowe
Przystawki i sałatki
Zupy i gulasze
Kanapki
Dania główne
Przekąski
Desery

Opinie

Imię i nazwisko
Email
Twoja ocena
Twoja opinia

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

TYTUŁY POWIĄZANE

POLECAMY