• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
G-emulgatory_4801_150x190

EMULGATORY

  • Wydawca: WNT
  • Rok wydania: Warszawa 2001
  • Wydanie: 1
  • Ilość stron: 182
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 83-204-2661-8
 
24,15 zł
22,94 zł 22,94 zł PLN 1
Dostawa od 9.90 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 250zł

Opis

Polecamy tę książkę studentom poznającym dopiero tajniki nowoczesnej technologii żywienia i osobom pracującym w przemyśle spożywczym. Przedstawiono  w niej regulacje prawne dotyczące stosowania emulgatorów w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Uni Europejskiej, które powinny obowiązywać u nas z chwilą przyjęcia Polski do Unii Europejskiej.

Spis treści

Rozdział 1

Emulsje i piany

Rozdział 2

Struktura molekularna

Rozdział 3

Emulgatory żywności

Rozdział 4

Produkty piekarskie

Rozdział 5

Produkty mleczarskie

Rozdział 6

Majonezy i sosy

Rozdział 7

Napoje

Słowniczek

Skorowidz

Opinie

Imię i nazwisko
Email
Twoja ocena
Twoja opinia

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

POLECAMY