
EMULGATORY
- Wydawca: WNT
- Rok wydania: Warszawa 2001
- Wydanie: 1
- Ilość stron: 182
- Oprawa: miękka
- ISBN: 83-204-2661-8
22,94 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 299zł
Zamówienia złożone od dnia 20 XII 2021 r. mogą zostać zrealizowane w styczniu.
Polecamy tę książkę studentom poznającym dopiero tajniki nowoczesnej technologii żywienia i osobom pracującym w przemyśle spożywczym. Przedstawiono w niej regulacje prawne dotyczące stosowania emulgatorów w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Uni Europejskiej, które powinny obowiązywać u nas z chwilą przyjęcia Polski do Unii Europejskiej.
Rozdział 1
Emulsje i piany
Rozdział 2
Struktura molekularna
Rozdział 3
Emulgatory żywności
Rozdział 4
Produkty piekarskie
Rozdział 5
Produkty mleczarskie
Rozdział 6
Majonezy i sosy
Rozdział 7
Napoje
Słowniczek
Skorowidz
Strona Internetowa Medicon.pl korzysta z plików cookies. Możesz je wyłączyć w swojej przeglądarce. Więcej o plikach cookies znajdziesz w naszej polityce prywatności.