BEZ GLUTENU PSZENICY I NABIAŁU KUCHNIA DOMOWA
- Wydawca: RM
- Rok wydania: 2022
- Wydanie: III
- Ilość stron: 224
- Oprawa: miękka
- ISBN: 9788381515443
35,20 zł
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 35,20 zł
Bez glutenu pszenicy i nabiału Kuchnia domowa
Autor: Antoinette Savill
"100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe – nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!"
Rola leukocytów w układzie odpornościowym jest wyjątkowo znacząca, ponieważ...
czytaj więcejEozynofile to pewnego rodzaju tarcza przed różnymi pasożytami, dlatego tak ważne...
czytaj więcejDiagnostyka medyczna to filar nowoczesnej i odpowiedzialnej opieki zdrowotnej, umożliwiając...
czytaj więcejDowiedz się jakie suplementy diety mogą wesprzeć spalanie tkanki tłuszczowej
czytaj więcejDowiedz się czym są suplementy diety i poznaj ich działanie.
czytaj więcejStężenie kreatyniny we krwi jest istotnym wskaźnikiem funkcjonowania nerek oraz...
czytaj więcejTrójglicerydy to typ tłuszczów występujących w organizmie człowieka. Mają...
czytaj więcejLipidogram pozwala ocenić poziomy cholesterolu całkowitego, LDL, HDL oraz trójglicerydów....
czytaj więcej