• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
Jedz bez glutenu pszenicy i nabiału

JEDZ BEZ GLUTENU PSZENICY I NABIAŁU

  • Wydawca: RM
  • Rok wydania: 2019
  • Wydanie: II
  • Ilość stron: 224
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-8151-239-8
 
29,99 zł
26,10 zł 26,10 zł PLN 1
Dostawa od 11.80 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 250zł

Opis

Jedz bez glutenu pszenicy i nabiału

Autor: Antoinette Savill

Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!

Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Trzeba gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis.

Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę?

A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym?

To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe muffinki czy profiterolki w czekoladzie z lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Przepisy dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne

Spis treści

Jedz bez glutenu pszenicy i nabiału

Autor: Antoinette Savill

Opinie

Imię i nazwisko
Email
Twoja ocena
Twoja opinia

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

TYTUŁY POWIĄZANE

KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ

POLECAMY