
BIOTECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
- Wydawca: PWN
- Rok wydania: 2017
- Wydanie: II
- Ilość stron: 498
- Oprawa: miękka
- ISBN: 978-83-01-19362-1
69,00 zł
62,10 zł
62,10 zł
Dostawa od 9.90 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 250zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 250zł
Opis
Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.
W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.
Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.
Spis treści