• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
G-865820_17883_150x190

BIOTECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI

  • Wydawca: PWN
  • Rok wydania: 2017
  • Wydanie: II
  • Ilość stron: 498
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 978-83-01-19362-1
69,00 zł
62,10 zł 62,10 zł PLN 1
Dostawa od 12.50 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 299zł
UWAGA!

Zamówienia złożone od dnia 20 XII 2021 r. mogą zostać zrealizowane w styczniu.

Opis

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Spis treści


 

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

TYTUŁY POWIĄZANE

KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ

129,00 zł
109,90 zł
138,00 zł
117,90 zł
199,00 zł
169,90 zł
129,00 zł
109,90 zł
159,00 zł
135,90 zł

POLECAMY