
BEZ GLUTENU PSZENICY I NABIAŁU
- Wydawca: RM
- Rok wydania: 2024
- Wydanie: 3
- Ilość stron: 224
- Oprawa: miękka
- ISBN: 9788381515443
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 35,19 zł
100 przepisów dla osób z nadwrażliwością na gluten i produkty mleczne Przejście na dietę bezglutenową i bezmleczną może być wyzwaniem, szczególnie gdy trzeba gotować dla całej rodziny oraz uwzględniać potrzeby jednej osoby. Jednak przy odpowiednich przepisach, gotowanie dla wszystkich może być łatwiejsze niż myślisz! Nie musisz się martwić, jeśli nie masz dużej wprawy kulinarnych ani szerokiego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na potrawy z kuchni całego świata, które z łatwością urozmaicą twój codzienny jadłospis. Czy to letni dzień, kiedy masz ochotę na zieloną zupę, czy zimowy wieczór, kiedy chcesz delektować się zapiekanką makaronową z aromatycznym sosem serowym – znajdziesz tu inspirujące propozycje. Dodatkowo, przekonasz się, że desery nie muszą być wyłącznie dla alergików. Wypróbuj przepisy na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z nadzieniem czekoladowo-lodowym i rozkoszuj się smakiem tych pysznych słodkości.
Nadwrażliwości pokarmowe nie muszą oznaczać rezygnacji z różnorodności i smaku w kuchni!
Opryszczkowate zapalenie skóry wywołuje charakterystyczne zmiany skórne, które...
czytaj więcejCukrzyca ciążowa to specyficzna forma cukrzycy, która rozwija się w trakcie ciąży,...
czytaj więcejChoroba Leśniowskiego-Crohna to schorzenie, które charakteryzuje się obecnością...
czytaj więcejDowiedz się jakie suplementy diety mogą wesprzeć spalanie tkanki tłuszczowej
czytaj więcejDowiedz się czym są suplementy diety i poznaj ich działanie.
czytaj więcejDna moczanowa jest przewlekłą chorobą reumatyczną, którą charakteryzuje gromadzenie...
czytaj więcejChoroby oczu to szeroka kategoria schorzeń, które wpływają na funkcjonowanie...
czytaj więcejChoroba syropu klonowego (MSUD), mimo swojej pozornie łagodnej nazwy, stanowi poważne...
czytaj więcej