BEZ GLUTENU PSZENICY I NABIAŁU
- Wydawca: RM
- Rok wydania: 2024
- Wydanie: 3
- Ilość stron: 224
- Oprawa: miękka
- ISBN: 9788381515443
35,19 zł
powyżej 300zł Najniższa cena z 30 dni: 35,19 zł
100 przepisów dla osób z nadwrażliwością na gluten i produkty mleczne Przejście na dietę bezglutenową i bezmleczną może być wyzwaniem, szczególnie gdy trzeba gotować dla całej rodziny oraz uwzględniać potrzeby jednej osoby. Jednak przy odpowiednich przepisach, gotowanie dla wszystkich może być łatwiejsze niż myślisz! Nie musisz się martwić, jeśli nie masz dużej wprawy kulinarnych ani szerokiego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na potrawy z kuchni całego świata, które z łatwością urozmaicą twój codzienny jadłospis. Czy to letni dzień, kiedy masz ochotę na zieloną zupę, czy zimowy wieczór, kiedy chcesz delektować się zapiekanką makaronową z aromatycznym sosem serowym – znajdziesz tu inspirujące propozycje. Dodatkowo, przekonasz się, że desery nie muszą być wyłącznie dla alergików. Wypróbuj przepisy na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z nadzieniem czekoladowo-lodowym i rozkoszuj się smakiem tych pysznych słodkości.
Nadwrażliwości pokarmowe nie muszą oznaczać rezygnacji z różnorodności i smaku w kuchni!
Dowiedz się jakie suplementy diety mogą wesprzeć spalanie tkanki tłuszczowej
czytaj więcejDowiedz się czym są suplementy diety i poznaj ich działanie.
czytaj więcejStężenie kreatyniny we krwi jest istotnym wskaźnikiem funkcjonowania nerek oraz...
czytaj więcejTrójglicerydy to typ tłuszczów występujących w organizmie człowieka. Mają...
czytaj więcejLipidogram pozwala ocenić poziomy cholesterolu całkowitego, LDL, HDL oraz trójglicerydów....
czytaj więcej