• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
G-20353_21269_150x190

JAK JEŚĆ, BY NIE TYĆ I NIE CHOROWAĆ INSULINOOPORNOŚĆ, CUKRZYCA, ZESPÓŁ METABOLICZNY

  • Wydawca: PASCAL
  • Rok wydania: 2019
  • Ilość stron: 304
  • Oprawa: miękka
  • ISBN: 9788381035255
 
42,90 zł
37,90 zł 37,90 zł PLN 1
Dostawa od 9.90 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 260zł
UWAGA!

Zamówienia złożone od dnia 20 XII 2021 r. mogą zostać zrealizowane w styczniu.

Opis

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Autor: Anna Powierza

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie?
Co z zajadaniem stresu?
Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
Emocje jak sobie z nimi radzić?
Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
Jak jeść i nie tyć?
Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Opinie

Imię i nazwisko
Email
Twoja ocena
Twoja opinia

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

TYTUŁY POWIĄZANE

KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ

POLECAMY