• KOSZYK 0 (0 zł)
    Brak produktów w koszyku.
G-645588_18369_150x190

KOMPENDIUM WIEDZY O ŻYWNOŚCI, ŻYWIENIU I ZDROWIU

  • Wydawca: PWN
  • Rok wydania: 2004, dodruk 2022
  • Wydanie: I
  • Ilość stron: 450
  • Oprawa: miękka foliowana
  • ISBN: 978-83-01-14254-4
84,00 zł
73,90 zł 73,90 zł PLN 1
Dostawa od 12.50 zł
lub za 0zł przy zakupach
powyżej 299zł
UWAGA!

Zamówienia złożone od dnia 20 XII 2021 r. mogą zostać zrealizowane w styczniu.

Opis

Najnowsza wiedza o produktach żywnościowych, o ich przetwarzaniu, utrwalaniu oraz uwarunkowaniach jakościowych i funkcjonowaniu na rynku. Podstawowe wiadomości z zakresu żywienia oraz biologicznych, medycznych i społecznych aspektów ochrony zdrowia.
Książka uświadamia czytelnikom ścisłe związki między żywnością, żywieniem i zdrowiem, prostuje fałszywe informacje upowszechniane przez media i wyjaśnia kontrowersje i problemy związane z jej tematyką, np. żywność transgeniczna, wegetarianizm, interakcje różnych leków z żywnością, "diety cud", ksenobiotyki itp.
Kompendium adresowane jest zarówno do osób zawodowo zajmujących się żywieniem, żywnością i zdrowiem, jak i do studentów i nauczycieli, uczniów szkół średnich oraz wszystkich zainteresowanych tą problematyką.

Tagi: Jan Gawęcki , dietetyka podręcznik , podręcznik dietetyki ,

Spis treści

1) Wstęp
2) Żywność
3) Żywienie
4) Zdrowie

Zapytaj o produkt

Imię i nazwisko
Email
Telefon
Wiadomość

KLIENCI, KTÓRZY KUPILI TEN PRODUKT KUPILI RÓWNIEŻ

129,00 zł
109,90 zł
138,00 zł
117,90 zł
199,00 zł
169,90 zł
139,00 zł
118,90 zł
159,00 zł
135,90 zł
29,00 zł
25,90 zł

POLECAMY